Iets over mij/About me

Eigenlijk wilde ik theatermaker worden. Of anders boerin. In plaats daarvan werd ik basisschoolleerkracht en reisde ik de wereld rond. Inmiddels woon ik samen met mijn man en kind in Zweden. Ik werk daar als library teacher op de internationale school. Ik geloof dat er voor ieder kind een passend boek bestaat. Het moet alleen nog gevonden worden, en daar help ik graag bij. Nout en ik in de Razende Ruimte is mijn debuut.

En oja, mijn lievelingseten is broccoli en chocolade. Maar niet tegelijkertijd.

A little bit more about me

I was born on Curaçao, raised in the Low Lands of Europe, and finally chose to settle in Sweden. And somewhere in there, I traveled, studied and volunteered on most continents, learning a fair bit of Spanish, Greek, and Arabic on the way. Unfortunately, I’ve forgotten a fair bit too.

When I am not teaching, reading or writing, you can find me with my husband and son, walking in the woods or drinking hot cocoa.